Behandling

Hvad er en behandling?

Pelos behandling er en behandlingsform der samler både krop og sind, gennem dybdegående pulserende massage. Energiblokader løsnes, blodcirkulationen øges, muskelvæv får tilført ilt, affaldsstoffer transporteres væk. – der skabes balance.

En behandling hos pelo.dk er effektiv til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan opleve, når en travl hverdag skal hænge sammen. Det kan være alt fra fysiske smerter eller stress, til uro og dårlig søvn.

Behandlingen er baseret på forskellige massage- og åndedrætsteknikker, akupressur og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelser og eventuelt samtaleterapi, der alt sammen har rigtig god indvirkning på kroppens egne helbredende egenskaber. Behandlingen forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Denne sammensætning af behandling afhjælper spændingstilstande mere effektivt, end andre behandlinger kan gøre på 5-10 behandlinger.

Behandlingen kan også fungere som personlig udvikling eller et pusterum fra hverdagen, hvor du bare kan give helt slip og bare være dig selv.

En behandling der løser konkrete problemer

Er særligt effektiv, hvis du har nogle af følgende problemer

Fysiske problemer
Muskelsmerter
Nakkeproblemer
Piskesmæld
Spændingshovedpine
Migræne
Rygsmerter
Iskiassmerter
Diskusprolaps
Forstuvninger
Frossen skulder, tennisalbue eller museskader
Sportsskader og almindelige skader m.m.
Corona senfølger

Psykiske problemer
Livskriser
Udbrændthed
Stress
Angst
Koncentrationsbesvær
Energiforladthed
Traumer

Kredsløbsproblemer
Eksem
Allergi
Mave- tarmproblemer

Behandlinger forebygger og helbreder en lang række symptomer, og alle uanset alder og fysik har gavn af behandlingen
Er du i tvivl om, hvordan en behandling kan hjælpe dig, eller har symptomer som ikke er nævnt her, kan du kontakte mig uforpligtende.

Spørgsmål og Svar

Indledningsvis vil jeg spørge ind til din nuværende situation og hvordan jeg kan hjælpe dig. Vi vil samtale om din nuværende tilstand, dit ståsted, eventuelle gener og ønsker for forandring.

Selve behandlingen sker på massagebriksen, hvor din krop bliver løsnet op, ved pulserende massagebevægelser, tryk og et koncentreret fokus på vejrtrækningen.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig, din nuværende situation og hvad du gerne vil opnå.

Du skal vælge denne behandling hvis du:

  • har lyst til at dykke ned i din krop og blive klogere på hvad den har at fortælle dig.
  • har fysiske smerter eller problematikker, som du ikke kan slippe af med.
  • har psykiske udfordringer, som du har brug for støtte til at komme videre fra.
  • gerne vil forbedre din kropslige og følelsesmæssige sundhed generelt.
  • er nysgerrig og har lyst til at opleve, hvad kropsterapien kan gøre for dig!

I kropsterapien, arbejder jeg med en forståelse af kroppen og psyken i en sammenhæng, hvor massage anvendes som behandling af rent fysiske spændinger.

Behandlingen er baseret på forskellige massage- og åndedrætsteknikker, akupressur og zonetryk, mobiliserende ledfrigørelse samt samtaleterapi, der alt sammen hjælper kroppen tilbage i fysisk og mental balance.

Nej. Du bliver som udgangspunkt behandlet i dit undertøj (overdel er valgfrit) – men du kan også vælge at beholde mere af dit tøj på, hvis du ønsker det. Behandleren vil dog foretrækker dig i undertøj, da det er lettere at mærke kroppen, spændinger og reaktioner, hvis der er direkte kontakt til huden.

 

Rent kropsligt vil behandlingen helt naturligt sætte gang i udrensning på mange forskellige planer. Dit lymfesystem renses igennem, der kommer øget blodgennemstrømning, og din muskulatur vil blive gennemarbejdet og afspændt. Derudover kan der være fokus på en bestemt fysisk problemstilling, hvor du kan opleve symptomforringelse eller ophør. Hvis der er fokus på en psykisk problemstilling, kan du opleve forandringer i både humør, handlekraft, livsmønstre, relationer og nervesystem.

Hver eneste behandling er unik; fordi hvert enkelt menneske og behandler er det.

Det behøver der absolut ikke at være. Mange benytter sig af kropsterapi, selvom de er velfungerende og ikke umiddelbart “fejler” noget. De bruger i stedet kropsterapien til eksempelvis at undersøge dem selv og deres mønstre, blive klogere på dem selv, optimere deres sundhed, velvære, eller performance eller til at afstresse, rense ud og opnå en større kropskontakt.

Kropsterapi kan bruges i perioder til at løse konkrete problematikker, men det kan også være en selvkærlig gave man giver til sig selv, som kan blive en fast del af livet og hverdagen.

Kropsterapi er for ALLE; mænd, kvinder, unge, gamle, syge og raske. Ingen opgave er for stor, og intet problem er for småt. Kropsterapi er ikke en mirakelkur eller et quickfix, men det har en gavnlig effekt på mange både psykiske og fysiske problematikker.

Din krop vil blive berørt og arbejdet igennem, og du vil blive bedt om at forholde dig til dig selv, din historie og dine symptomer. Det er ikke en wellness behandling men derimod et stykke personligt udviklingsarbejde – så hvis du er klar på at se dig selv i øjnene, så er kropsterapi også noget for dig!